Author Topic: Terrible lag issues  (Read 837 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

momo88

  • Citizen
  • ***
  • Posts: 39
    • View Profile
Terrible lag issues
« on: August 07, 2016, 05:54:47 am »
Is there anyone suffering terrible lag issues in Pirate Power since 4th August 2016? I could barely play anymore. From the loading page  to crusade to arenas. What just happened ? :-\

Godzi Lab

  • godzilab
  • *
  • Posts: 898
    • View Profile
Re: Terrible lag issues
« Reply #1 on: August 07, 2016, 02:02:45 pm »
We havent' seen anything special. Is the game slow in general or is the server long to respond whenever the game connects with the servers?

Reaperz

  • Farmer
  • **
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Terrible lag issues
« Reply #2 on: August 08, 2016, 05:34:00 am »
Is there anyone suffering terrible lag issues in Pirate Power since 4th August 2016? I could barely play anymore. From the loading page  to crusade to arenas. What just happened ? :-\

Suffered similar issues as yours. I was advised to reinstall the apps. It may not be as smooth but much better

grumble69

  • Peasant
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
  • Android username: Grumble1711
  • Device: Android phone
Re: Terrible lag issues
« Reply #3 on: August 09, 2016, 08:47:42 am »
I've noticed it too.  When you go into a new area, it takes several seconds for the opponent's boat to load.  Once it does, everything seems to go fine.  But I had to quit the crusade the other night because it got too annoying.  Yesterday and today seem to be ok.

momo88

  • Citizen
  • ***
  • Posts: 39
    • View Profile
Re: Terrible lag issues
« Reply #4 on: August 09, 2016, 03:57:42 pm »
Thanks guys. It's the response time that is slow. But all good now.