Author Topic: Website Bugs  (Read 16220 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ukhippo

  • Moderator
  • ****
  • Posts: 3543
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Device: iPad 3
  • Game Center: ukhippo
  • Location: Reading, UK
  • Plus+: ukhippo
Re: Website Bugs
« Reply #60 on: June 09, 2012, 03:27:29 pm »
I've been getting this just now - I just hit the refresh button and confirm the re-submit.

I've also found the orange 'new' buttons are a bit wonky too. Often when I tap them I've been going to <URL> instead of <URL>#new, but if I go back and re-tap it it works!
ukhippo - Missing the super-duper Supernauts🙁
Currently playing Farm Away! and Build Away!


On hiatus: Pixel People and Star Wars Tiny Death Star
No longer playing: The Tribez, My Singing Monsters, Happy Street, Puzzle Craft

Ava Glasgow

  • "Tastes like guava"
  • ****
  • Posts: 4112
  • Gender: Female
    • View Profile
Re: Website Bugs
« Reply #61 on: June 09, 2012, 06:00:16 pm »
I've also found the orange 'new' buttons are a bit wonky too. Often when I tap them I've been going to <URL> instead of <URL>#new, but if I go back and re-tap it it works!

I've been seeing that too, but I figured it was just me clicking in the wrong place!  ;D

zombellayaya

  • “Dedicated MoFart”
  • ****
  • Posts: 5178
  • Gender: Female
    • View Profile
    • Galleries for M-F Photo Challenges:)
  • Device: iPad 3
  • Game Center: zombellayaya
  • Location: New Orleans, La
  • Plus+: zombellayaya
Re: Website Bugs
« Reply #62 on: June 10, 2012, 12:48:54 pm »
I am getting the same thing this morning.

Every time I write a reply, I get this error message when I try to post it. I've tried going back and hitting post again, but I still get the error. The only thing that has worked so far is to copy my post, then go back to the thread, start a new reply, past my post, and post it right away.


LOL, it did it on this post too!  ;D

Yep, same thing I have been doing, driving me crazy!

+1 I've been going back and hitting post again.....it takes about three/four times, but eventually it has been working for me.

SAME HERE!!!

chance681

  • “A Bonne Chance”
  • ****
  • Posts: 2373
  • Gender: Female
    • View Profile
    • S.H.A.R.E.
  • Device: iPhone 6 Plus
  • Location: FL, USA
  • Plus+: chance681
Re: Website Bugs
« Reply #63 on: June 10, 2012, 01:16:54 pm »
Yep...the new button too...still happening  :'(

Ava Glasgow

  • "Tastes like guava"
  • ****
  • Posts: 4112
  • Gender: Female
    • View Profile
Re: Website Bugs
« Reply #64 on: June 10, 2012, 02:47:12 pm »
Are we the only ones seeing this? I recently changed my forum settings to display 50 threads (and apparently posts) per page, and I'm wondering if that makes a difference.



Edit: Wow, it even did it when I was saving my forum settings!


Edit, part deux: And it's still doing it, so apparently the forum settings weren't the problem. Must be a server issue. BANKAIIIII!!!
« Last Edit: June 10, 2012, 02:51:06 pm by Ava Glasgow »

chance681

  • “A Bonne Chance”
  • ****
  • Posts: 2373
  • Gender: Female
    • View Profile
    • S.H.A.R.E.
  • Device: iPhone 6 Plus
  • Location: FL, USA
  • Plus+: chance681
Re: Website Bugs
« Reply #65 on: June 10, 2012, 07:51:49 pm »
I guess there is an issue on PMs too, someone told me on FB they were unable to PM....

dlorgere

  • “Mr. Mom”
  • Moderator
  • ****
  • Posts: 2890
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Game Center: dlorgere
  • Location: Chicago
  • Plus+: dlorgere
Re: Website Bugs
« Reply #66 on: June 10, 2012, 08:52:18 pm »
This is a server host issue.  It has happened in the past and worked itself out rather quickly.  Hopefully it will be the same now.

Gatecon

  • “Sir Pundemonium”
  • Administrator
  • ****
  • Posts: 13891
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Device: iPad Pro 12.9
  • Game Center: Gatecon
  • Location: UK
  • Plus+: Gatecon
Re: Website Bugs
« Reply #67 on: June 11, 2012, 02:20:18 am »
This is a server host issue.  It has happened in the past and worked itself out rather quickly.  Hopefully it will be the same now.

Yes but when?
Will it be before the new castle shows up on the social map?
Will it be before the 5th island is released?
Will it be after 11.11 UTC on 21st December, in which case don't worry about it.
Currently playing...umm nothing much.
TWD No-Man’s Land but getting  very bored with it very quickly.

Would still be playing We Rule and Supernauts - if the devs could be bothered.

ukhippo

  • Moderator
  • ****
  • Posts: 3543
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Device: iPad 3
  • Game Center: ukhippo
  • Location: Reading, UK
  • Plus+: ukhippo
Re: Website Bugs
« Reply #68 on: June 11, 2012, 06:05:38 am »
Looks like the problem has resolved itself :D
ukhippo - Missing the super-duper Supernauts🙁
Currently playing Farm Away! and Build Away!


On hiatus: Pixel People and Star Wars Tiny Death Star
No longer playing: The Tribez, My Singing Monsters, Happy Street, Puzzle Craft

ukhippo

  • Moderator
  • ****
  • Posts: 3543
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Device: iPad 3
  • Game Center: ukhippo
  • Location: Reading, UK
  • Plus+: ukhippo
Re: Website Bugs
« Reply #69 on: June 11, 2012, 06:06:39 am »
This is a server host issue.  It has happened in the past and worked itself out rather quickly.  Hopefully it will be the same now.

Yes but when?
Will it be before the new castle shows up on the social map?
Will it be before the 5th island is released?
Will it be after 11.11 UTC on 21st December, in which case don't worry about it.
Obviously the answer was "very soon" rather than "soon"  ;D
ukhippo - Missing the super-duper Supernauts🙁
Currently playing Farm Away! and Build Away!


On hiatus: Pixel People and Star Wars Tiny Death Star
No longer playing: The Tribez, My Singing Monsters, Happy Street, Puzzle Craft

EvilMummy

  • Guest
Re: Website Bugs
« Reply #70 on: June 11, 2012, 06:08:39 am »
I've got the error with every note posted today - though will it be with this one too?

BuddysMom

  • Moderator
  • ****
  • Posts: 2419
  • Gender: Female
    • View Profile
  • Device: iPad Air
  • Game Center: BuddysMom
  • Location: Boulder, CO, USA
  • Plus+: BuddysMom
Re: Website Bugs
« Reply #71 on: June 11, 2012, 06:22:12 am »
Yea! It's fixed.  :D


Oh no  - it's not!  :o  Hopefully soon!
« Last Edit: June 11, 2012, 06:23:58 am by BuddysMom »

EvilMummy

  • Guest
Re: Website Bugs
« Reply #72 on: June 11, 2012, 06:29:35 am »
Every single post this morning has had the error - so, for me, it is back with a vengeance, and I've not been quiet ;)

Edit: also happens on modifying my profile.
« Last Edit: June 11, 2012, 07:00:44 am by EvilMummy »

chance681

  • “A Bonne Chance”
  • ****
  • Posts: 2373
  • Gender: Female
    • View Profile
    • S.H.A.R.E.
  • Device: iPhone 6 Plus
  • Location: FL, USA
  • Plus+: chance681
Re: Website Bugs
« Reply #73 on: June 11, 2012, 06:50:13 am »
My "test" is complete and it is still happening to me  :'(

BuddysMom

  • Moderator
  • ****
  • Posts: 2419
  • Gender: Female
    • View Profile
  • Device: iPad Air
  • Game Center: BuddysMom
  • Location: Boulder, CO, USA
  • Plus+: BuddysMom
Re: Website Bugs
« Reply #74 on: June 11, 2012, 06:47:58 pm »
Alex has a support ticket in. Hopefully will get fixed soon. In the meantime
When you get the error page, click/tap your browser's refresh button. Your browser will prompt you about having to resubmit - the dialog varies from browser to browser, but just select the option that means 'yes, please resubmit'. Your post will be retried, and should succeed. If you still get the error page, just keep retrying. When your post successfully appears, it will be as though there was no error.
Thanks ukhippo for the great instructions.
Makes it much easier to actually post.  ;)