Author Topic: Website Bugs  (Read 16212 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

calvinshobbies

  • Scholar
  • **
  • Posts: 102
    • View Profile
  • Location: California
  • Plus+: calvinshobbies
Re: Website Bugs
« Reply #45 on: November 10, 2011, 04:07:32 pm »
Interesting. Thank you both for the information. Obviously it's not a big deal to be one hour off.

Thanks again

Chumpskers

  • Epic Ruler
  • ****
  • Posts: 2860
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Game Center: Chumpskers
  • Location: The Netherlands
Re: Website Bugs
« Reply #46 on: December 04, 2011, 06:09:40 am »
I really like the feature, but sometimes when you click on it it dosen't always go to the last post that was posted. Is this because there are to many pages in the thread ? or is it suppose to work like that ? 
Clash of Clans level 148 Titan 2
Pirate Power


Elbak

  • Sorcerer
  • **
  • Posts: 1130
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Device: iPad 2
  • Game Center: kable710
  • Location: Santa Cruz
  • Plus+: Elbak
Re: Website Bugs
« Reply #47 on: December 04, 2011, 10:12:38 am »
I really like the feature, but sometimes when you click on it it dosen't always go to the last post that was posted. Is this because there are to many pages in the thread ? or is it suppose to work like that ?

It takes you to the first post that you haven't viewed yet.

     Main Realmers                               ELM                         Dragon Slayers?                 Necromancer's Lairs

Bankai44

  • Administrator
  • ****
  • Posts: 8712
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Android username: bankai
  • Device: iPhone 5
  • Game Center: Bankai44
  • Location: In Gatecon's closet
Re: Website Bugs
« Reply #48 on: December 04, 2011, 10:15:48 am »
I really like the feature, but sometimes when you click on it it dosen't always go to the last post that was posted. Is this because there are to many pages in the thread ? or is it suppose to work like that ?

Actually the brings you to the newest unread message by you (most of the time).  So if you are wanting the view the "last" post in that thread, you want to click on this icon .

Chumpskers

  • Epic Ruler
  • ****
  • Posts: 2860
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Game Center: Chumpskers
  • Location: The Netherlands
Re: Website Bugs
« Reply #49 on: December 04, 2011, 11:02:11 am »
I really like the feature, but sometimes when you click on it it dosen't always go to the last post that was posted. Is this because there are to many pages in the thread ? or is it suppose to work like that ?

Actually the brings you to the newest unread message by you (most of the time).  So if you are wanting the view the "last" post in that thread, you want to click on this icon .

I never thought to use that  :-[  Thanks for the enlightenment.
Clash of Clans level 148 Titan 2
Pirate Power


nikitap143

  • Citizen
  • ***
  • Posts: 30
    • View Profile
  • Device: iPhone 4S
  • Plus+: manny474
Re: Website Bugs
« Reply #50 on: January 02, 2012, 02:16:42 pm »
To make post here, dialog asks what year it is. Thinks it is 2011.

Is 2012.
« Last Edit: January 02, 2012, 02:18:28 pm by nikitap143 »
PLUS+ ID: manny474

BuddysMom

  • Moderator
  • ****
  • Posts: 2419
  • Gender: Female
    • View Profile
  • Device: iPad Air
  • Game Center: BuddysMom
  • Location: Boulder, CO, USA
  • Plus+: BuddysMom
Re: Website Bugs
« Reply #51 on: January 03, 2012, 10:57:02 am »
Yes we are working to get this corrected. Thanks!
2012 - can you believe it?

BuddysMom

  • Moderator
  • ****
  • Posts: 2419
  • Gender: Female
    • View Profile
  • Device: iPad Air
  • Game Center: BuddysMom
  • Location: Boulder, CO, USA
  • Plus+: BuddysMom
Re: Website Bugs
« Reply #52 on: January 03, 2012, 03:32:12 pm »
It has been changed. Thanks
And WELCOME to the forum.

Chumpskers

  • Epic Ruler
  • ****
  • Posts: 2860
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Game Center: Chumpskers
  • Location: The Netherlands
Re: Website Bugs
« Reply #53 on: January 27, 2012, 06:27:45 am »
Just wanted to let you know that when I pushed the post button the server timed out and I ended up with a incomplete double post in the Dragonvale thread. This has happen a few times before. I am just glad that my post was not to long. Before when this happen I lost everything I wrote. Now I copy everything before I push the post button. Has anyone else had this problem ?


Edit: Removed the second post from that thread.
« Last Edit: January 27, 2012, 08:21:37 am by Chumpskers »
Clash of Clans level 148 Titan 2
Pirate Power


Tom9215

  • “TomTom”
  • *
  • Posts: 745
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Device: iPad 2
  • Game Center: Th0masE
  • Location: Germany
  • Plus+: tom9215
Re: Website Bugs
« Reply #54 on: January 27, 2012, 07:48:08 am »
Just wanted to let you know that when I pushed the post button the server timed out and I ended up with a incomplete double post in the Dragonvale thread. This has happen a few times before. I am just glad that my post was not to long. Before when this happen I lost everything I wrote. Now I copy everything before I push the post button. Has anyone else had this problem ?

I got it a few times, now I'm doing same as you.

Tom
Tom

Proud former member of the "Bleeding Edgers " and the "HAFAFL 75 " Club
Retired Official penguin investigation officer

zombellayaya

  • “Dedicated MoFart”
  • ****
  • Posts: 5178
  • Gender: Female
    • View Profile
    • Galleries for M-F Photo Challenges:)
  • Device: iPad 3
  • Game Center: zombellayaya
  • Location: New Orleans, La
  • Plus+: zombellayaya
Re: Website Bugs
« Reply #55 on: January 29, 2012, 05:53:59 pm »
Just wanted to let you know that when I pushed the post button the server timed out and I ended up with a incomplete double post in the Dragonvale thread. This has happen a few times before. I am just glad that my post was not to long. Before when this happen I lost everything I wrote. Now I copy everything before I push the post button. Has anyone else had this problem ?

I got it a few times, now I'm doing same as you.

Tom



I thought it was my iPad. Glad to know it isn't! This has happened quite a number of times to me as well. In fact, earlier today, I lost a big post that I did NOT save prior to posting like I normally do. :o

chance681

  • “A Bonne Chance”
  • ****
  • Posts: 2373
  • Gender: Female
    • View Profile
    • S.H.A.R.E.
  • Device: iPhone 6 Plus
  • Location: FL, USA
  • Plus+: chance681
Re: Website Bugs
« Reply #56 on: June 09, 2012, 11:25:35 am »
I keep getting a "timed-out" error when replying to posts...only today...sorry thought I had a screen shot but lost it. Eventually I can post, but it has happened several times today!

Edit...happened on this post...here it is...


Ava Glasgow

  • "Tastes like guava"
  • ****
  • Posts: 4112
  • Gender: Female
    • View Profile
Re: Website Bugs
« Reply #57 on: June 09, 2012, 11:38:16 am »
I am getting the same thing this morning.

Every time I write a reply, I get this error message when I try to post it. I've tried going back and hitting post again, but I still get the error. The only thing that has worked so far is to copy my post, then go back to the thread, start a new reply, past my post, and post it right away.


LOL, it did it on this post too!  ;D

chance681

  • “A Bonne Chance”
  • ****
  • Posts: 2373
  • Gender: Female
    • View Profile
    • S.H.A.R.E.
  • Device: iPhone 6 Plus
  • Location: FL, USA
  • Plus+: chance681
Re: Website Bugs
« Reply #58 on: June 09, 2012, 11:41:45 am »
I am getting the same thing this morning.

Every time I write a reply, I get this error message when I try to post it. I've tried going back and hitting post again, but I still get the error. The only thing that has worked so far is to copy my post, then go back to the thread, start a new reply, past my post, and post it right away.


LOL, it did it on this post too!  ;D

Yep, same thing I have been doing, driving me crazy!

Lindamarie1

  • Sorcerer
  • **
  • Posts: 1169
  • Gender: Female
    • View Profile
  • Device: iPhone 6 Plus
  • Game Center: Lindamarierosier
  • Location: Carmel by the Sea
  • Plus+: Lindamarie1
Re: Website Bugs
« Reply #59 on: June 09, 2012, 12:00:28 pm »
I am getting the same thing this morning.

Every time I write a reply, I get this error message when I try to post it. I've tried going back and hitting post again, but I still get the error. The only thing that has worked so far is to copy my post, then go back to the thread, start a new reply, past my post, and post it right away.


LOL, it did it on this post too!  ;D

Yep, same thing I have been doing, driving me crazy!

+1 I've been going back and hitting post again.....it takes about three/four times, but eventually it has been working for me.
Rule the Sky: Lindamarie1
Tribez and Castlez tnwz9c
Dragonvale: lindamarierosier