Author Topic: Website Bugs  (Read 15187 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

one337

  • Administrator
  • ****
  • Posts: 278
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Mojo-Farm
  • Location: UK
Website Bugs
« on: November 05, 2011, 10:49:19 am »
B U G S

Noticed anything thats not working properly with the forum? Post the issue below.

Ava Glasgow

  • "Tastes like guava"
  • ****
  • Posts: 4112
  • Gender: Female
    • View Profile
Re: Website Bugs
« Reply #1 on: November 05, 2011, 06:43:00 pm »
Just since this afternoon, I've been getting a "Your request timed out. Please retry the request." error when I go to post, unless I get me message typed and posted in less than about 30 seconds. To resolve, I have to hit the browser back button and hit POST again, then it works fine.

I usually use PREVIEW first, so I can't say for sure this only started today, but I'm fairly sure about it.

I'm not really sure why there would be a limit on how long you can spend typing before posting, but if it must be this way, it should be a hell of a lot longer than 30 seconds.

one337

  • Administrator
  • ****
  • Posts: 278
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Mojo-Farm
  • Location: UK
Re: Website Bugs
« Reply #2 on: November 05, 2011, 06:51:33 pm »
Just since this afternoon, I've been getting a "Your request timed out. Please retry the request." error when I go to post, unless I get me message typed and posted in less than about 30 seconds. To resolve, I have to hit the browser back button and hit POST again, then it works fine.

I usually use PREVIEW first, so I can't say for sure this only started today, but I'm fairly sure about it.

I'm not really sure why there would be a limit on how long you can spend typing before posting, but if it must be this way, it should be a hell of a lot longer than 30 seconds.
Thanks for reporting this.

Sounds like a server issue with my host (the forum is quite busy right now) so if this continues or more people experience it I will contact them.

Ava Glasgow

  • "Tastes like guava"
  • ****
  • Posts: 4112
  • Gender: Female
    • View Profile
Re: Website Bugs
« Reply #3 on: November 05, 2011, 06:57:32 pm »
update: It happened again just now when I hit PREVIEW after typing a PM, so it's definitely not just that I'm not previewing.

It's strange in that it's so consistent. It always happens on the first attempt to post, but never on the second, and it pops up immediately (as opposed to timing out after trying to load the new page). It definitely feels like it's saying that I'M taking too long, not the server.

Details: Mac 10.6.8, Safari 5.1.

dlorgere

  • “Mr. Mom”
  • Moderator
  • ****
  • Posts: 2890
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Game Center: dlorgere
  • Location: Chicago
  • Plus+: dlorgere
Re: Website Bugs
« Reply #4 on: November 05, 2011, 06:59:51 pm »
I just recieved this twice in a row as well. 

Internet explorer, from my laptop

burnnoticefan22

  • Noble
  • ***
  • Posts: 246
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Location: EST
  • Plus+: burnnoticefan22
Re: Website Bugs
« Reply #5 on: November 05, 2011, 08:06:05 pm »
Yeah, this has been pretty bad today. (this is only my first day using the new forum)
Just about every post I get this message. Not too big a deal though.

(on Mac using Chrome)


...Haha it just happened on my IPad while typing this...
-Zach

itslivo

  • Sorcerer
  • **
  • Posts: 1437
  • Gender: Male
    • View Profile
    • iRevival - Affordable iPhone, iPod & iPad Repair
  • Device: iPhone 5
  • Game Center: itslivo
  • Location: Ohio
  • Plus+: itslivo, itsalsolivo
Re: Website Bugs
« Reply #6 on: November 05, 2011, 08:06:38 pm »
I've been having this issue all day. iPhone, iPad, PC. It doesn't matter, I get this everytime I try to post a reply or thread.
Currently Playing: Clash of Clans

Gamecenter IDs (yes, 2 of them) :itslivo & iRevivalRepairs

kittycatie

  • Dark Wizard
  • ****
  • Posts: 617
  • Gender: Female
    • View Profile
  • Device: iPhone 5
  • Location: Missouri, USA
  • Plus+: kittycatie
Re: Website Bugs
« Reply #7 on: November 05, 2011, 08:36:37 pm »
I'm so glad it's not only me having this problem!  I thought I was doing something wrong when posting.
Alicia @ 😸Kittyville😸 (Castle Story lv 47)
Storm8 ID: fluffybutter007

Storm8 forums stink, it's much more fun here.

rdmcgraw

  • Blacksmith
  • *
  • Posts: 80
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Location: Pensacola Florida
  • Plus+: rdmcgraw
Re: Website Bugs
« Reply #8 on: November 05, 2011, 09:11:28 pm »
Ive had it about 9 times today.  It seems to be related to how long you have the post window up before you actually post.  It happens everytime I have something that i take my time with.
Plus+ ID: rdmcgraw
WR Level 69
Dragon, Forest, Flutterfly, Elemental, & Monster Master!

Kissembyebye

  • "The Greyt One"
  • *
  • Posts: 913
  • Gender: Female
    • View Profile
  • Game Center: Kissembyebye
  • Location: Central FL
  • Plus+: Kissembyebye
Re: Website Bugs
« Reply #9 on: November 05, 2011, 10:03:53 pm »
Same here and always goes through fine after using back button and clicking 'post' again.

QueenMaub

  • Noble
  • ***
  • Posts: 325
  • Gender: Female
    • View Profile
  • Game Center: QueenMaub
  • Location: No. California, USA
  • Plus+: QueenMaub
Re: Website Bugs
« Reply #10 on: November 05, 2011, 10:07:51 pm »
I'm also getting the "Your request timed out. Please retry the request." message when trying to post. It is happening about 70% of the time. Doesn't seem to matter how long I take to write the post.

After I get the message if I go back with my browser and try to post it again, nothing happens.

On iPad 2 using Safari.
~ Becky

My bare bones, one page, Basic DragonVale Dragon Guide and the DragonVale FAQ

SnowMani

  • “Beyond Help”
  • Moderator
  • ****
  • Posts: 3530
  • Gender: Female
    • View Profile
  • Device: Rusty Tin Can
  • Location: Melb, Australia
Re: Website Bugs
« Reply #11 on: November 05, 2011, 10:36:23 pm »
FYI iPad1 here. Same timeout issue. It doesn't matter how quick I am in posting.

EDIT: ironically received timeout message when posting the above info. Heeehee  ::)
« Last Edit: November 05, 2011, 10:38:01 pm by SnowMani »
Today's signature is a sponsored announcement from  Bankai44:
"He practically lives here and doesn't bathe, can you guess who?"

one337

  • Administrator
  • ****
  • Posts: 278
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Mojo-Farm
  • Location: UK
Re: Website Bugs
« Reply #12 on: November 06, 2011, 04:23:41 am »
I think this error is linked to how long you spend writing a reply.

hivechild

  • White Wizard
  • ****
  • Posts: 2348
  • Gender: Female
    • View Profile
  • Android username: tuathla
  • Device: iPad 2
  • Game Center: hivechild
  • Location: Boston, MA
  • Plus+: hivechild
Re: Website Bugs
« Reply #13 on: November 06, 2011, 06:31:34 am »
I'm getting the same error quite frequently as well. Just got it trying to post this in fact via quick reply!
Please PM me before sending a request through GC or Android so I know who you are! Thanks. :)
 "Puddy cat, puddy cat, what do you hear, to cause that irrational twitch of your ear?" 
"I hear the lullaby Mother cat croons, to the play-weary kittens on Jupiter's moon."

one337

  • Administrator
  • ****
  • Posts: 278
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Mojo-Farm
  • Location: UK
Re: Website Bugs
« Reply #14 on: November 06, 2011, 06:41:58 am »
I'm getting the same error quite frequently as well. Just got it trying to post this in fact via quick reply!
If you have been reading a thread use the reply button rather than quick reply to avoid the problem until this is fixed.