Author Topic: Help- cannot see images on forum  (Read 3319 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Joyjoy

  • Citizen
  • ***
  • Posts: 29
    • View Profile
  • Plus+: Joyjoykat
Re: Help- cannot see images on forum
« Reply #15 on: November 05, 2011, 03:22:34 am »
Hmmm still can't see  :-\

Dee

  • Guest
Re: Help- cannot see images on forum
« Reply #16 on: November 05, 2011, 03:58:08 am »
Strange, I am on the iPad one, haven't updated to the new OS yet but have no problems seeing the images.

Hawflakee

  • Noble
  • ***
  • Posts: 237
    • View Profile
  • Plus+: Hawflakee
Re: Help- cannot see images on forum
« Reply #17 on: November 05, 2011, 08:26:52 am »
Looks like a local DNS mapping issue.
Try going to this URL in a new tab and see what you get

http://img232.imageshack.us/img232/6757/donquixotewindmill.png

Edit - also can you see the splash screen image (it's a different image hosted than the in game images)?

I went to the url and saw the same froggie, I can see the splash screen pic on the Spain thread tho.  Am using ipad2 but not on IOS5 yet...
Thanks for looking into it!
Hawflakee - Level 77 Main Realmer
Magic Zoo Event - done, thanks all!

goldentrey

  • Scholar
  • **
  • Posts: 117
  • Gender: Male
    • View Profile
  • Plus+: goldentrey
Re: Help- cannot see images on forum
« Reply #18 on: November 05, 2011, 11:16:51 am »
I can only see the left side of images on my ipad
You may need to scroll for big images. Swipe on the image to the left.

I've tried that, but it didn't work
Are you on iOS 5?

What about those using laptops to view? I can't view the pics either...I am seeing the frogs too...

Well the frogs suggest I need to register the domain with imageshack, which I have now done. Might be visible soon.

So far nothing...I still see the frogs...


Username: goldentrey(level 76)
Main Realmer
Add my friend:
Pinkboi95 - lvl 76

Joyjoy

  • Citizen
  • ***
  • Posts: 29
    • View Profile
  • Plus+: Joyjoykat
Re: Help- cannot see images on forum
« Reply #19 on: November 06, 2011, 02:26:50 am »
Same here!!  :'(